Ford Fiesta

Direct leverbaar
Nu al vanaf:
€ 229,00 p/m Bij 12.000 kilometer en 48 maanden
Waarom zou je moeten kiezen tussen opwindende prestaties en geldbesparende efficiëntie? In de nieuwe Ford Fiesta krijg je het allemaal. Met de 1.0-liter EcoBoost-benzinemotor heb je de 5-voudige winnaar te pakken van de "Best Engine Under 1.0-litre" uitgeroepen door de International Engine of the Year jury. Auto-Start-Stop helpt je om brandstof te besparen, elke keer dat je voor het stoplicht staat. En zijn rijdynamiek en nauwkeurige besturing maken de Fiesta tot een auto om met veel plezier in te rijden, elke rit weer.
Wilt u ook zorgeloos en goedkoop deze gloednieuwe auto rijden? Vraag hier vrijblijvend een offerte of informatie aan! (uw gegevens worden vertrouwd in behandeling genomen, u gaat akkoord met onze privacy verklaring)
1.1 63 kW Trend 5d (incl. Navigation Pack)
Deuren5
Vermogen86 PK
1.1 85 pk benzine
1.1 85 Trend 5d
1.1 trend 51kW
Active
Vermogen100 PK

Zet de toch al populaire Ford Fiesta net even iets hoger op z’n ‘pootjes’, voeg wat stoere exterieur details toe en je hebt een crossover variant van de Fiesta te pakken, genaamd: Ford Fiesta Active. De Active kan bovendien rekenen op een rijke standaarduitrusting met onder andere een Bang & Ofulsen audiosysteem met maar liefst 9 speakers en een subwoofer, cruise control en 17” lichtmetalen velgen.
ST-Line 1.0 EcoBoost (100 pk)
Vermogen100 PK

Dit is alweer de zesde generatie van de Ford Fiesta. De kleine gezinsauto is op alle vlakken verder aangescherpt en behoort wat betreft zijn rij-eigenschappen en veiligheidsuitrusting tot de top van het segment. Alleen wat de binnenruimte aangaat, zijn er ruimere alternatieven voor handen.
Trend
Technologie moet altijd een doel dienen. Als je jouw nieuwe Fiesta start, breng je een hele reeks geavanceerde functies en systemen tot leven. De Ford Fiesta is rustgevend en verfrissend. Onmisbaar en intelligent. Allerlei slimme technologieën zijn geïntegreerd. Ben je er klaar voor om dit alles – en nog veel meer – te ontdekken? Stap in en ervaar alle comfort en gemakken die je je maar kan wensen.