Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Privateleasewijzer.nl is een prijs vergelijker voor privatelease auto’s en biedt gebruikers informatie over de verschillende soorten auto’s en de daarbij horende private lease tarieven.

1. Aanbod van diensten
1.1. Deze algemene voorwaarden zijn onderworpen aan incidentele veranderingen en van toepassing op al onze diensten die direct of indirect zijn (d.w.z. via derden) via het internet, op mobiele apparaten, per e-mail of per telefoon. 

1.2. Door onze website te gebruiken, bevestigt u dat u de algemene voorwaarden gelezen en begrepen hebt en akkoord gaat met deze, alsook met het privacybeleid, en de cookies.

2. Diensten en contract
2.1. Op de privateleasewijzer.nl heeft u de mogelijkheid om diensten van derden te vergelijken. 

2.2. Tevens hebben gebruikers voor bepaalde auto’s de mogelijkheid het gekozen model aan te vragen via een directe verbinding naar de website van de leasemaatschappij (derden) Dat wil zeggen dat de aanvraag rechtstreeks wordt gedaan en niet op privateleasewijzer.nl. Privateleasewijzer.nl is niet de leasemaatschappij of de contractpartij voor de gebruiker. Privateleasewijzer.nl acteert als agent die de technische verbinding naar de website van de leasemaatschappij tot stand brengt. Door een aanvraag te maken op de website van een derde partij, accepteert de gebruiker de algemene voorwaarden van de leasemaatschappij en gaat de gebruiker een verbintenis aan op basis hiervan. De gebruiker kan de algemene voorwaarden raadplegen op de website van de leasemaatschappij. Wanneer een aanvraag is gemaakt op de website van een leasemaatschappij, gaat de gebruiker een directe verbintenis aan met de leasemaatschappij. Dat wil zeggen dat er geen overeenkomst tot stand is gekomen, tussen de gebruiker en privateleasewijzer.nl. Privateleasewijzer.nl is geen contractpartij bij de aanvraag en alle vorderingen van de gebruiker inzake de aanvraag dienen kenbaar te worden gemaakt aan de derde partij (de leasemaatschappij) en niet aan privateleasewijzer.nl

2.3. Deze overeenkomst wordt niet beïnvloedt door andere overeenkomsten tussen de leasemaatschappij en de aanvrager.

2.4. Prijzen kunnen ten alle tijden afwijken van de prijs die op dat moment geldt bij de leasemaatschappij / aanbieder van de auto. Vanzelfsprekend updaten wij zo snel als mogelijk de getoonde prijzen op onze website.

2.5. Getoonde afbeeldingen van auto's kunnen afwijken van de geselecteerde variant of de auto die op onze website wordt weergegeven.

3. Privacy, reclame per e-mail
3.1. De bescherming van de door klanten ter beschikking gestelde persoonlijke gegevens is uiterst belangrijk voor privateleasewijzer.nl. Privateleasewijzer.nl zet zich in om de bescherming van de persoonsgegevens te garanderen. Voor meer informatie lees onze privacy verklaring. 

3.2. Privateleasewijzer.nl verzamelt, verwerkt en gebruikt uw persoonsgegevens (hierna "gegevens" genoemd) alleen als wij uw toestemming hebben of indien een wettelijke bepaling het verzamelen, verwerken of gebruiken van uw gegevens, toestaat. 

3.3. Privateleasewijzer.nl zal alleen gegevens ophalen, verwerken en gebruiken die essentieel zijn voor het gebruik en de werking van de websites/apps en de diensten die worden aangeboden. 

4. Wijzigingen in de Algemene voorwaarden
Privateleasewijzer.nl behoud zich het recht om de algemene voorwaarden tussentijds aan te passen.
Indien gewenst kunt u de algemene voorwaarden per email ontvangen. Stuur hiervoor een email naar: info@privateleasewijzer.nl